17 dagen dieet tips

Het 17 dagen dieet is een crash dieet. De ervaringen met het 17 dagen dieet zijn nogal verschillend. Hoe dan ook, kan het zijn dat je baat hebt bij onderstaande tips met betrekking tot het 17 dagen dieet.

 

1. Drink veel

Om te voorkomen dat het hongergevoel je in zijn ban krijgt, is het goed om veel te drinken. Water, koffie en thee mogen daarbij onuitputtelijk genuttigd worden. Drink zoveel je maar kan, maar pas dus op met suikers.

 

2. Doe rustig aan

Het dieet zal veel van je vragen. Doe dus rustig aan en neem af en toe een pas op de plaats om ervoor te zorgen dat het dieet dragelijk voor je blijft. Het 17 dagen dieet duurt 17 dagen en dus doe jij het 17 dagen kalmpjes aan.

 

3. Houd bij hoe je je voelt

Wees kritisch en stop met het dieet als je je niet meer goed voelt. Het laatste wat je kan gebruiken is dat je er lichamelijk op achteruit gaat. Kies dan liever voor een dieet met een langer effect of een effect op langere termijn.

 

Val af met bovenstaande tips

Mocht je er, ondanks de waarschuwing en ervaring van anderen, voor kiezen om met het 17 dagen dieet aan de slag te gaan, houd je dan aan bovenstaande tips en je zal merken dat het een stuk soepeler gaat.

Lees ook ons artikel over waarschuwingen voor het ziekenhuisdieet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *